Пребарај по назив на примател/давател

Глобален пребарувач

Реализација на Буџетот по месеци

Порталот „Отворени финансии“ има за цел да и овозможи на јавноста увид во податоците за реализација на трансакции на сите буџетски корисници на Буџетот на Република Северна Македонија, со кои што располага Трезорот на Министерство за финансии...прочитај повеќе


Статистика на порталот


Трансакции

25.422.517

Јавни установи

1.105

Компании

70.860

Поединци

1.387.345